dinsdag 22 juni 2010

Triathlonwedstrijd in en om de Utrechtse Veilinghaven op 4 juli

Op zondag 4 juli organiseert de grootste Triathlonvereniging van Nederland, Hellas Triathlon Utrecht een triathlonwedstrijd in en om de Utrechtse Veilinghaven: de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon.

Deelnemers: aan de wedstrijd zullen ervaren toppers meedoen maar ook startende triatleten. We verwachten circa 500 deelnemers aan de start. Het startschot voor twee van de wedstrijdseries zal gelost worden door Burgemeester Wolfsen. Het gaat om de series waarin mannen en vrouwen vanaf 40 jaar strijden om het Nederlands Kampioenschap Triathlon over de Olympische Afstand.

Estafettetriathlon: voor enthousiastelingen die eens kennis willen maken met de triathlonsport bieden we de mogelijkheid om als team een estafettetriathlon te doen met een zwemmer, een fietser en een loper. Meer informatie over de estafettetriathlon vind je hier: http://www.hellastriatlon.nl/wedstrijd/afstanden_trio.html

Vrijwilligers: voor de organisatie van de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon zijn veel vrijwilligers nodig. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij dit sportieve topevenement, meld je dan aan via de website: http://www.hellastriatlon.nl/wedstrijd/vrijwilligers.html

Publiek: voor het publiek is het verloop van de wedstrijd goed te volgen vanaf de kades van de Utrechtse Veilinghaven zeker ook omdat de atleten het fietsonderdeel en het looponderdeel in korte rondes zullen afwerken. Op het start- en finishterrein zijn diverse horecagelegenheden aanwezig. Ook aan vermaak voor de kleintjes wordt gedacht.

Website: alle informatie over de Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon is hier te vinden: www.hellastriathlon.nl/wedstrijd

Graag verwelkomen we je op 4 juli, als vrijwilliger, deelnemer of toeschouwer op de kades van de Veilinghaven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten